De lekkerste parfum vindt u bij ParfuMaria

Logo Parfumaria

ParfuMariaBent u op zoek naar een nieuwe en lekkere parfum? Dan bent u aan het juiste adres bij ParfuMaria. Zij hebben een zeer groot aanbod aan verschillende geuren en u zult altijd de perfecte geur vinden die het beste bij u past.

Ontstaan van ParfuMaria

Vanaf dat Maria nog een jong meisje was, was ze al geobsedeerd door geurtjes. Ze moest overal aan ruiken en de parfum van andere mensen zette haar aan het denken. Zo begreep ze niet dat mensen continu dezelfde geur droegen. Haar eerste geurtje van de Mitsouko van Guerlain en kocht deze op twaalfjarige leeftijd.

Een aantal jaar geleden ontdekte ze de nichegeuren en er ging toen een totaal andere wereld voor haar open. Een geurenwereld waar ze geen idee van had. Geuren die heel anders roken en zich ontwikkelden op de huid en dat terwijl het veel minder chemisch is. Zo bestaan er prachtige echte leer geuren, rozengeuren zoals rozengeuren zouden moeten ruiken en nog veel meer.

Maria ging diverse niche parfumerieën bezoeken en besloot om alle soorten verschillende merken te ontdekken en te testen. Er was geen weg meer terug en de Mainstream geuren waren plotseling minder interessant. Ze besloot toen haar eigen niche parfumerie te openen.Ze wilde haar passie met iedereen delen en begon daarom te schrijven in diverse parfumforums.

Contact

Heeft u vragen of wilt u  een geuradvies hebben van een echte expert? Maak dan een afspraak via het e-mailadres info@parfumaria.com. Ook kunt u ervoor kiezen om te WhatsAppen via 0645464920.