Een tip voor een zeer goede orthodontist in Den Haag

orthodontist-denhaag

Mijn vader wilde graag zijn tanden recht laten zetten. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een goede orthodontist bij ons in de buurt dat een onzichtbare behandeling aanbiedt.

Erg veel orthodontistenpraktijken bij ons in de buurt

Toen we op het internet op zoek gingen naar een goede orthodontist bij ons in de buurt kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende orthodontistenpraktijken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Smile Design ons het meeste aan. Op de website is namelijk zeer veel informatie te vinden voor de praktijk en over de behandelingen die deze praktijk aanbiedt. ook is er weer veel informatie over de onzichtbare behandeling die deze praktijk aanbiedt te vinden. Na het lezen van de informatie die op de website te vinden is besloot mijn vader om contact met de praktijk op te nem,en om kennis met zijn orthodontist te maken. 

Orthodontist
Orthodontist

Zeer tevreden over de onzichtbare behandeling 

Mijn vader werd in de praktijk vervolgens erg en uitgebreid geholpen door zijn orthodontist. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben zij de behandelingen die er voor mijn vader mogelijk bespreken. Na het gesprek besloot hij om een behandeling bij deze praktijk te ondergaan. We zijn inmiddels een aantal maanden verder en mijn vaders tanden zijn een stuk beten komen te staan. Daarom zijn we ook zeer tevreden over deze praktijk en raden we Smile Design aan iedereen aan die op zoek is naar en goede orthodontist.