ma. jun 24th, 2024

Een heerlijke vakantie in een van de mooiste regio’s die ons land kent, overnachten in een bungalowpark zuid Limburg. Heerlijk tussen de heuvels van het prachtige landschap, genieten van de gastvrijheid die Limburg kent. Vaals is een van de bekendste voorbeelden hoe mooi het stukje Limburg is, vlakbij het drielandenpunt kun je er logeren en vakantie vieren. Voor jong en oud zijn er meer dan voldoende faciliteiten te doen, van zwemmen tot golven voor ieder wat wils.

bungalowpark Zuid Limburg

Uitzicht op het heuvellandschap

Ben je op zoek naar een bungalowpark zuid Limburg met een schitterend uitzicht over het heuvellandschap, dan zit je op de Gulperberg helemaal perfect. Gulpen is een heerlijke vakantie stad met gezellige terrasjes en cafeetjes. Op dit park is er voor jong en oud wat te doen, een animatieteam voor de kinderen dus vervelen is er niet bij. Tegenover de speeltuin is een terras gelegen, waar je als ouders een heerlijk verkoelend drankje kunt drinken als de kinderen aan het spelen zijn.

Schitterende vakwerkhuisjes

Een bungalowpark zuid Limburg vlakbij de Belgische grens, typerend en knus mede door de schitterende vakwerkhuisjes die je in het park hebt. De villa’s zijn luxe ingericht en voorzien van een modern interieur. Een ontspannende sauna om even helemaal tot rust te komen tijdens je vakantie, neem daarbij het prachtige uitzicht en je vakantiegevoel is compleet. Vervelen hoeven jong en oud zich in de omgeving niet, er is meer dan voldoende te doen. Ben je een liefhebber van wandelen of fietsen, dichtbij het bungalowpark liggen mooie wandel en fietsroutes.

Door Redactie