Voor pigment behandeling ga je naar dermavisie!

dermavisie-logo

verzorgingVoor het verwijderen of voor een pigment behandeling ben je bij dermavisie op juiste adres. Dermavisie heeft veel ervaring met behandelen van pigmenten op het huid. We vinden het enorm belangrijk dat het behandelen professioneel en nauwkeurig gebeurd. Daarom werken we met de beste materialen en technieken om de behandeling zo goed mogelijk te laten te laten verlopen. We zijn pas tevreden als de patiënt met een lach op zijn gezicht het kliniek kan verlaten.

Hoe werkt een pigment behandeling ?

Om de pigmentvlekken effectief en veilig te verwijderen maken we gebruik van de M22 of de Harmony Lite. Deze apparaten werken op basis van licht met een golflengte. Deze golflengte richt zich specifiek op het doelweefsel en verwarmt deze. Als gevolg van deze warmte wordt het weefsel gecontroleerd verbrand. Hierdoor ontstaat er een klein korstje, dat vervolgens vanzelf afvalt.

Resultaat na een pigment behandeling

Na de behandeling voelt de huid warm aan en is er roodheid zichtbaar. Daarnaast kan er lichte zwelling aanwezig zijn. Deze huidreactie is normaal en is per individu verschillend. Deze verschijnselen trekken binnen enkele uren weer weg. De meeste mensen merken dat de pigmentatie eerst donkerder wordt. Dit is het teken dat de behandeling goed heeft gewerkt.